Ali Baba ve 7 Cüceler (2015)

Şenay Cüccaciye’nin ortakları Şenay ve İlber, bahçe cüceleri satmaktadır. Yeniliğe ve gelişmeye açık şirketleri yeteri kadar ilgi görmeyince, Sofya’da yapılacak bir fuara katılmaya karar verirler. Bu fuarda işlerini büyütecek yeni insanlarla tanışarak şirketlerini geliştirmeyi planlamaktadırlar.

Fuarda planları istedikleri gibi gitmez, yanlış zamanda yanlış yerde olmanın bedelini başlarını kısa sürede belaya sokarak öderler. Oldukça karmaşık bir ağın içine, iyilerle kötülerin savaşının tam ortasına düşmüşlerdir. Zengin işadamı Mançov’un kirli işlerini öğrenmek onlar için iyi olmayacaktır. Tehlikeli ve acımasız bir düşman kazanmayı başaran ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Karşılaştıkları zorlukları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışırken en yakın yardımcıları, hızla Şenay’ın kalbini kazanan güzel Rus kızı Veronika ve eski Rus askeri Memedov olacaktır.

İnsanlığı tehdit eden kötü bir adamı adalete teslim etmek o kadar kolay değildir. Şenay ve İlber için hayat artık eskisi gibi olmayacaktır. Artık para kazanmaya çalışan birer esnaf değil, insanlığın kurtuluşu için mücadele eden birer kahraman olma yolundadırlar.

Senay and Ilber go on an overseas trip, hoping to change their unsuccessful careers. They participate in a gardening fair but found themselves in the middle of an adventure with unpleasant surprises just because they come across with wrong people. Senay and Ilber give up on their dream of becoming rich and decide to deal with the power that threatens all the humanity. Senay and Ilber, two partners of Senay Cüccaciye, sell garden dwarfs. When their innovative company becomes a failure, they decide to participate in a gardening fair in Sofia. They plan to meet new people from the sector and drum up their business. Things don't go as planned. They get into trouble by meeting the wrong people and being in the wrong place at the wrong time. They found themselves in the middle of a war between the good and evil. They learn about the dirty business of Mancov, a very rich and extremely dangerous businessman, and make an enemy out of him. While they try to solve the issues in their own ways


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder